Jugar con imaginación

Incluso desde el mayor de los páramos nos llegan bonitas paradojas, pues dudo que un niño con una playstation sea más feliz que un niño en pelotas haciendo girar un neumático, siguiendo a las palomas o construyendo un cachivache!! En los límites de nuestro sofisticado ocio, nos toparemos con la necesidad de volver a lo esencial, al contacto entre hermanos, a echar mano de nuestra imaginación y crear todo un mundo de la nada. A volver a jugar!

2 comentarios:

Cirerot dijo...

Està molt bé el que dius però el mateix passa al contrari, és a dir, que un nen en pilotes fent girar un neumàtic sigui més feliç que un jugant a la 'play' tampoc està tant clar. Vull dir que tots ho són igual em sembla.
I si li dónes una playstation al nen en pilotes i un neumàtic al de la play encara fliparan més tots dos!

Sí que tens raó, aquesta il·lustració té un punt com de foscor inquietant. Em va sorprendre perquè contrastava molt amb totes les d'Àfrica (sobretot les dels titelles), que tenen uns colors al·lucinants.
Les dues figures dels nens tenen un aire espectral i el camió de joguet i els coloms són el contrapunt alegre, m'agrada el conjunt de sensacions i la dualitat que genera, té molt bona pinta!

Cuida't,
una abraçada

Nívola dijo...

Sí, tens raó els nanos amb tot ben segur que flipariem un munt!! Però el que igual intentava dir és que massa sovint busquem que els elements externs ens ajudin a ser feliços i la clau de la felicitat està a l'interior! Això és molt budista, i trobar-lo tan evident a Àfrica em va impactar!
Continuaré experimentant amb la dualitat, però reconec que em costa!! Jajaja!